Hvad siger vores kunder?

Gode resultater og virkelig tilfreds

Min mor har brugt CBD 30% igennem sit kræftforløb med stor succes, så jeg bestemte mig for at prøve det også. Ikke af nogen bestemt grund - bare forebyggende og for at se hvad der sker, og jeg synes faktisk allerede, jeg kan mærke en afslappethed i kroppen, jeg ellers ikke har haft før. Jeg sover også bedre om natten nu, så jeg kommer utvivlsomt også til at sprede ordet om jer!

Christina
Smertelindring af højeste kvalitet!

Over det sidste års tid har jeg forsøgt mig med forskellige cbd-forhandlere, og jeg kan kun give olien fra greenreleaf de bedste anmeldelser. Jeg kan tydeligt smage den høje kvalitet, for jeg plejer at lade olien optages i munden… Jeg har lidt af smerter fra en dårlig ryg, og det har hjulpet mig meget at tage cbd. Genkøber uden tvivl.

Niels P.
Fantastisk service

Har lige fået min pakke fra jer, og jeg er først og fremmest imponeret over den hurtige levering! Jeg elsker jeres indpakning og at det er økologisk, da jeg går meget op i sundhed og den slags. Er virkelig spændt på, om det kan hjælpe mig af med mine hudproblemer. Så mange tak for supergod service!

Miriam
Stor hjælp til min allergi

Jeg har taget 20% Greenreleafcbd imod min allergier (bla. madallergi) og jeg kan helt sikkert mærke en forskel. Kort efter jeg startede forsvandt noget udslæt i mit ansigt, som jeg har døjet med i meget lang tid. Ved selvfølgelig ikke om det er derfor, men min krop virker bare mere i balance, og jeg har heller ikke haft allergisk reaktion overfor katte siden.

Stine Marie